Голови Німеччини, України та Франції наполягають на необхідності перемовин у «Нормандському форматі»

cbcb31b8e216d0c0178fe5ac829cd9cc_1471365724_extra_large
Петро Порошенко, Ангела Меркель, Франсуа Олланд / president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко у телефонній розмові із канцлером Німеччини Ангелою Меркель і Президентом Франції Франсуа Олландом дійшли згоди стосовно того, що продовження послідовної взаємодії у «Нормандському форматі» є необхідним.

Президент України Петро Порошенко у телефонній розмові із канцлером Німеччини Ангелою Меркель і Президентом Франції Франсуа Олландом дійшли згоди стосовно того, що продовження послідовної взаємодії у «Нормандському форматі» є необхідним.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Голови держав обговорили загострення ситуації на межі Херсонської області та окупованої Автономної республіки Крим. Меркель та Олланд наголосили, що не визнають півотрів лише в якості частини України. Вони пообіцяли сприяти вирішенню конфлікту в Україні.

У свою чергу, Порошенко пояснив, що метою демонстрації Росією так званих «диверсійних українських груп» у Криму є дискредитація України в очах світової спільноти.

Нагадаємо, минулого тижня ФСБ РФ заявила, що у Криму діяла «українська диверсійна група», яка начебто готувала теракти на півострові. Після цього Президент Росії Володимир Путін заявив, що «перемовини у Нормандському форматі більше не мають сенсу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: