У регіональному представництві Держприкордонслужби у Львові проводять обшук

14055084_1225792214139832_6623132394067512856_n
Фото: Роман Бочкала

У приміщенні Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України представники Національної поліції та Військової прокуратури проводять обшук. Паралельно із нми аналогічні акції відбуваються у головній Адміністрації ДПСУ у Києві, а також у приміщенні Чопського прикордонного загону.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Роман Бочкала.

Журналіст має припущення, що обшуки пов'язані із кримінальним провадженням, відкритим за фактом незаконної вирубки лісів на території Чопського прикордонного загону (Закарпатська область).

Водночас в адмінбудівлі ДПСУ у Києві проводиться обшук у кабінеті першого заступника служби Василя Серватюка. За словами журналіста, за рішенням цього посадовця його затримали на кордоні після публікації проведеного ним розслідування за вирубками у лісгоспах.

[dyvys_blockqoute text="Державі було нанесено шкоди на 19 мільйонів гривень. На місці представники поліції та військової прокуратури. To be continued..." author="написав Роман Бочкала"]

Читайте також: Легкість рук і жодного обману: як зникають українські ліси – інтерв'ю із керівником Держекоінспекції Львівської області Микола Маланич

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: