Я можу констатувати, що є зрушення і переговори будуть, – Савченко

Народний депутат України з фракції «Батьківщина» Надія Савченко констатує прогрес у питанні підготовки прямих переговорів із лідерами так званих «ДНР/ЛНР» щодо обміну заручниками.


«Процес зрушився... Я можу констатувати, що є зрушення і переговори будуть. Більше я вам нічого не можу прокоментувати. Тому що все, що вилітає в медіапростір, дуже швидко спотворюється. Планів перед війною не здають», - заявила вона в інтерв'ю інтернет-виданню «Апостроф».

Відповідаючи на запитання, чи вона задоволена перебігом подій, Н.Савченко зазначила: «Могло бути і швидше, якби не заважали, але, в принципі, задоволена».

Як повідомлялося раніше, Н.Савченко заявила про готовність їхати на контрольовані бойовиками території на сході України для ведення переговорів з їхніми ватажками.

7 червня Н.Савченко заявила, що українській стороні слід налагодити прямий діалог з представниками так званих ДНР/ЛНР для вирішення питання про повернення Донбасу, а також заявляє про готовність проводити розмову з «главами республік» Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким.

Водночас, представник України у Тристоронній контактній групі із врегулювання ситуації на Донбасі, другий президент України Леонід Кучма заявив, що не має жодних заперечень проти можливого налагодження прямого діалогу між Н.Савченко і представниками окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО), якщо це сприятиме вирішенню конфлікту в регіоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: