Добровольці на Львівщині провели масштабні навчання у відповідь на події у Криму (фото)

13912659_867675846665973_8055618927755832029_n
Вишкіл у Жидачеві / Ірена Дубик

Волонтери громадської організації «Народний легіон» і Українська галицька асамблея організували вишкіл для добровольців Жидачівського району, у відповідь на провокації у Криму та погіршення ситуації на Сході України.

Волонтери громадської організації «Народний легіон» і Української галицької асамблеї організували вишкіл для добровольців Жидачівського району, у відповідь на провокації у Криму та погіршення ситуації на Сході України.

Про це на сторінці «Народного легіону» повідомив волонтер і громадський активіст Тарас Матвіїв.

Тренування мали назву «Козацький гарт» і зібрали близько 30 учасників з усього Жидачіського району. Сам захід відбувся у Жидачеві поблизу стадіону «Авангард».

[dyvys_blockqoute text="У Криму – провокації, на східному кордоні країни – нагромадження путінських військ, з усіх новин линуть похмурі звістки, буцімто скоро «велика війна». Що може простий українець в такій ситуації? Варіантів небагато. Або панікувати і збирати валізу закордон, або готуватись до випробувань долі. Ми обрали – «готуватись»." author="Тарас Матвіїв"]

Вишкіл тривав весь день із перервою на обід. Спершу Отець Василь Юрів благословив напутнім словом. Учасники відпрацьовували правильні бойові стійки, техніку безпеки зі зброєю, рух у малих групах, прикриття транспортом та злагоджену робота у будівлях . Фінальним іспитом став двобій на лазерній зброї – аналогу пейнтболу.

Волонтери анонсують подальші подібні заходи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: