Мотодельтаплан, яким перевозили контрабанді цигарки, знайшли у кукурудзі

13935043_857633247701249_4261342667608844994_n

Сьогодні вранці на кордоні з Угорщиною прикордонники знайшли схований у кукурудзі мотодельтаплан.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Віднайти малий літальний апарат вдалося у результаті оперативних та чітких дій українських та угорських прикордонників. Варто зазначити, що такі апарати контрабандисти використовують переважно для переміщення через кордон цигарок.

Інформацію про протиправні дії з використанням МЛА оперативні співробітники Мукачівського прикордонного загону отримали близько 1-ої години ночі. Відразу було повідомлено всі прикордонні підрозділи, а всі напрямки посилено прикордонними нарядами. Невдовзі охоронці кордону відділу «Вилок» зафіксували порушення кордону МЛА та повідомили угорську сторону.

Згодом угорські прикордонники підтвердили інформацію та сповістили, що за допомогою приладів спостереження відстежили заліт літального апарату на їхню територію, а згодом його виліт в напрямку України. Також були повідомлені приблизні координати його прямування. Прикордонні наряди в терміновому порядку вибули на затримання можливих правопорушників. У результаті проведених пошукових заходів на околиці н.п. Перехрестя прикордонники виявили GPS навігатор, GPS трекер, мобільний телефон, мотоциклетний шлем, стрічку і підставки для кріплення та перевезення МЛА. Вже на світанку прикордонники все ж виявили і малий літальний апарат, що був прихований у розібраному стані в кукурудзі. Про дане правопорушення були проінформовані зацікавленні правоохоронні органи, ведеться пошук причетних до даного правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: