На Левандівці буде фестиваль Параджанова

З 19 по 28 серпня на Левандівці у Львові відбуватиметься фестиваль Параджанова

.

«Це буде непересічна подія, культурний марафон - 10 днів інтенсивних і дуже цікавих подій на Левандівці відновлюється культурно- мистецький центр «Супутник», є вулиця Параджанова, де є багато можливостей для проведення атракцій. Це такий фестивало –колаж. Параджанов не лише кіномитець, він активно працював з ножицями і клеєм, колажі – це важлива частина його творчого спадку. Сама структура фестивалю побудована неначе колаж», – розповів в.о. начальника управління культури міської ради Михайло Мороз.

«Це фестиваль, на якому буде представлено кіно, література, велоекскурсії, майстер-класи, окремий концерт до дня Незалежності», - додала культурний менеджер, депутат міської ради Юлія Хомчин.

Під час фестивалю покажуть стрічки Сергія Параджанова, для діток організують майстер-класи, для дорослих – нічні театральні постановки просто нема від колективів зі Львова, Дрогобича та Харкова. «Будемо мати сім лекцій від лекторів з Києва, Криворівні. Маємо гарні зустрічі з кіномитцями, з людьми, які знали особисто Параджанова. Зокрема до нас приїде Борис Гіазарян», – зазначила одна з координаторів проекту Ірина Шимон.

Заходи відбуватимуться у культурно-мистецькому центрі «Супутник», на вул. Повітряний, 20 та у Левандівському парку. Вхід – вільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: