Прокуратура зайнялася лісниками, які не доплатили мільйонні податки

Прокуратурою Львівської області спільно із ГУ ДФС у Львівській області викрито факт ухилення від сплати податків службовими особами ДП «Стрийське лісове господарство».

Про це інформує Прокуратура Львівської області.

Встановлено, що останні у 2015-2016 роках з метою «мінімізації» витрат безпідставно перераховували кошти на фізичних осіб-підприємців, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, що призвело до несплати податку на прибуток у сумі майже 10 млн грн.

У рамках вказаного кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст.212 КК України, на підставі ухвал суду, 16 серпня цього року проведено 17 обшуків у ДП «Стрийське лісове господарство», його структурних підрозділах та у помешканнях службових осіб, де вилучено фінансово-господарські документи, чорнові записи діяльності та звітності підприємства.

Досудове розслідування у цьому провадженні проводиться слідчими ГУ ДФС у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури області. Наразі тривають слідчі дії, спрямовані на відшкодування завданих державі збитків і притягнення винних осіб до відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: