У Львові збирають кошти на облаштування «Місця щасливих людей»

Благодійний Фонд імені Кузьми Скрябіна розпочинає збір коштів на реалізацію проекту громадського простору пам’яті музиканта під назвою «Місце щасливих людей».

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Як повідомила керівник міського управління урбаністики Олександра Сладкова, сьогодні на пл. Гасина, де й буде облаштовано простір, розмістили паспорт майбутнього об’єкта. Також запрацював веб-сайт, де можна дізнатися про проект більше та підтримати його фінансово.

«Цього року у міському бюджеті передбачено лише 500 тис грн на ремонт мереж на пл. Гасина. Сам проект досить дорогий, оскільки тут планують використовувати дуже якісні матеріали, зокрема дизайнерські світильники та лавки і специфічне покриття. Відтак, благодійний фонд запрошує меценатів, які хотіли б вкласти кошти в якісну інфраструктуру», – розповідає Сладкова.

Нагадаємо, восени 2015 року міське управління архітектури провело всеукраїнський конкурс на найкращий проект облаштування площі. Переможцем став дніпровський дизайнер, лауреат всесвітньовідомої дизайн-премії Red Dot Design Singapore Валерій Кузнєцов. Однак, роботи над проектом тривають – спільно із сім’єю музиканта і благодійним фондом, який був організований власне для відзначення його пам’яті. «Відповідно, це місце треба було якимсь чином ознакувати. І от сьогодні, у день народження музиканта, ми розмістили паспорт об’єкта, там є візуалізація та опис, а також координати, куди можна надсилати кошти», – додає Олександра Сладкова.

Реквізити для фінансової підтримки проекту:

Для фізичних осіб

р/р 26002056209168
МФО: 380269
ЄДРПО:39716267
Столична Філія ПАТ «КБ «ПриватБанк»

– в касах відділень Приватбанку;
– через термінали самообслуговування по всій Україні;
– платежі з карток через Приват24 (для клієнтів ПриватБанку).

В призначенні платежу вказувати: благодійна пожертва на будівництво скверу «Місце щасливих людей». Без ПДВ

Для юридичних осіб

р/р : 26002056209168
МФО : 380260
ЄДРПО:39716267
Столична Філія ПАТ «КБ «ПриватБанк»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: