У вересні у Львові відбудеться українсько-польський фестиваль

У вересні у Львові відбудеться пройде п'ятий «Фестиваль Партнерства», ціллю якого є посилити співпрацю Львова та Львівщини в польськими партнерами.

Про це йдеться на сайті мистецького об'єднання «Дзига».

До Львова приїде делегація польських воєводств і міст-побратимів. Представники місцевої польської влади, політичні, громадські та культурні діячі сусідньої країни та їхні львівські колеги ділитимуться досвідом на «Форумі Партнерства». Дискусії стосуватимуться механізмів участі громади в житті міста, промоції регіонів, формування громадського простору, децентралізації й інших важливих питань.

У внутрішньому дворику міської ратуші виступлять українські та польські музичні колективи. 2 та 3 вересня на «Фестивалі Партнерства» чекають на популярного варшавського барда «Pablopavo i Ludziki», патріархів українського джазу «Dzyga Jazz Quintet», також тут будуть познанський експериментальний рок «Hoszpital», екстравагантні «ГИЧ Оркестра», люблінські інді-рокери «Mohipisian», львівські блюзмени «J & B BAND» та польські гурти «Zagan» і «SERENCZA».

На промо-стендах у центрі Львова, на площі Ринок, свої туристичні цікавинки й освітні програми презентуватимуть польські міста і воєводства. У фестивалі вперше візьмуть участь аеропорт у Радомі, який нещодавно відкрив рейс зі Львова до Польщі, а також аеропорти у Жешуві та Львові, які презентуватимуть нові можливості мешканців Львова відвідати країни Європи та світу.

Вхід на всі акції фестивалю – вільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: