Військові розповіли, чи буде парад на День Незалежності у Львові

Олександр Поронюк
Олександр Поронюк / фото: Прес-клуб Львів

Сьогодні вранці начальник Львівського гарнізону Павло Ткачук провів нараду із керівниками військових частин Львівської області щодо узгодження дій на День Незалежності України.

Про це на прес-конференції, присвяченій спрівпраці між арміями України, Канади та США повідомив керівник регіонального медіа-центру Міноборони України у Львові Олександр Поронюк.

За словами Поронюка, участь військових в урочистостях на День Незалежності України з огляду на війну на Сході є дуже важливою.

Спершу військові Львівського гарнізону візьмуть участь у піднятті стягу України перед Львівською ОДА на День державного прапора 23 серпня.

Безпосередньо ж на День Незалежності параду або урочистого проходження військових у Львові не планують. Натомість анонсують урочистості за участі офіцерів і солдатів, які відзначилися цього року у зоні АТО або на полігонах. Їх буде заохочено як керівництвом держави, так і керівництвом Збройних сил України.

Тоді ж в Академії сухопутних військ буде день відкритих дверей, де мешканці Львова та гості міста зможуть ознайомитися із вйськовою технікою, що є на озброєнні Збройних сил України.

[dyvys_blockqoute text="Також військові відвідають могили загиблих побратимів, вшанують їхню пам'ять, відвідають їхні родини. Сподіваюся, що військові матимуть певний проміжок вільного часу, адже вони від родин є дуже відірвані протягом останніх трьох років." author="Олександр Поронюк"]

Зрештою керівник регіонального медіа-центру Міноборони нагадав, що львівські військові візьмуть участь у військовому параді на День Незалежності України, що відбудеться у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: