За минулу добу митники знайшли на 100 тисяч контрабанди

Упродовж останньої доби працівники Львівської митниці ДФС зафіксували 17 випадків порушень митних правил, вилучили товарів на загальну суму майже 100 тис. грн.

Про це повідомили в ДФС у Львівській області.

Невдалою була спроба двох українських підприємств-імпортерів мінімізувати податки при ввезенні в Україну іноземних товарів. У зв’язку з цим складено 2 протоколи про порушення митних правил керівниками підприємства, які вчинили порушення. Сума штрафів за вказані порушення втричі перевищує зекономлену суму податків.

Також, у пункті пропуску «Краковець-Корчова» митники виявили факт приховування від митного контролю у транспортному засобі тютюнових виробів. 840 пачок сигарет з фільтром різних торгових марок ціною 8 тис.грн. та транспортний засіб вартістю майже 20 тис. грн., в якому переміщувались приховані сигарети, вилучено.

Окрім того, працівники митниці виявили 6 випадків порушення митних правил громадянами України, які намагалися ввезти на територію України товари понад дозволену законодавством України норму для проходження спрощеного митного контролю, зокрема 7 одиниць побутової техніки (2 пральні машини, 2 електричні хлібопічки, електричну плиту, посудомийну машину та промисловий міксер для тіста). За усіма цими фактами складено проколи про порушення митних правил. Товари вилучено. Справи скерують до суду, який і визначить покарання порушникам митних правил.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: