Два контрабандисти залишилися без мікроавтобусів

Протягом цієї доби в пункті пропуску «Шегині», що на українсько-польській ділянці кордону, за спробу прихованого переміщення контрабандних цигарок було вилучено два транспортних засоби.

Про це повідомили у Мостиському прикордонному загоні.

У мікроавтобусі «Мерседес», під керуванням жителя Тернопільщини, 1988 року народження, спільна прикордонно-митна оглядова група знайшла 236 пачок цигарок різних марок на загальну суму понад 3 тис. гривень. Цигарки водій сховав у спеціально обладнаному сховку в салоні мікроавтобусу.

Через деякий час, близько опівночі на оформлення по смузі руху «червоний коридор» прибув мікроавтобус марки «Volkswagen Transporter» під керуванням 31-річного жителя Черкас. За наявною випереджувальною інформацією від працівників оперативно-розшукового підрозділу, прикордонники ініціювали проведення поглибленого огляду мікроавтобуса. В ході спільної з працівниками митниці перевірки було з’ясовано, що «фольксваген» обладнано спеціальним подвійним дном. Всього із цього сховку та з-під декоративної обшивки салону мікроавтобуса було вилучено 3034 пачок цигарок марок «Winston» та «Chesterfield» з акцизними марками України на загальну суму оцінки понад 60 тисяч гривень.

В обох випадках, враховуючи внесення змін в конструкцію транспортних засобів, мікроавтобуси будуть вилучені, окрім того, відносно водіїв складено відповідні адміністративні документи та вилучено контрабандні цигарки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: