Львів та Донецьк поєднаються через музику

24 серпня, о 18:00 год. Львівська обласна філармонія запрошує на святковий концерт до 25-ої річниці Незалежності України — «Міст єднання». Свято музики і краси», у якому візьмуть участь виконавці зі Львова і Донецька.

 

Про це інформує прес-служба ЛМР.

Відтак, з нагоди цього, напередодні, 23 серпня, о 13:30 год. у Фойє філармонії відбудеться прес-конференція. Акредитація журналістів на прес-конференцію –  Ольга Максим’як, відділ реклами та маркетингу Львівської філармонії, тел.: 0676734210, 0981301061.

Зокрема, у прес-конференції візьмуть участь:

Андрій Яцків – заступник генерального директора з концертно-гастрольної діяльності
Олена Діаманді – учасник телепроекту “Голос країни” (м. Донецьк)
Дмитро Іващенко – учасник телепроекту “Голос країни” ( Донецьк)
Анастасія Василик – дизайнер-модельєр – етно-одяг “Чичері” (Львів)
Олексій Донцов – ведучий концерту (Донецьк)
До культурно-мистецького мосту долучаться і знані, й молоді виконавці, які вже підкорили серця слухачів України та зарубіжжя. Львівську когорту представлятимуть соліст Львівської опери Петро Радейко, естрадна вокалістка Наталія Марківська, письменник та бард Олесь Дяк. Зі Сходу до Львова завітають учасники популярного шоу талантів «Голос країни» Олена Діаманді та Дмитро Іващенко.

Під час концерту виступлять учасники багатьох міжнародних фестивалів Львівський муніципальний хор «Гомін» та Академічний інструментальний ансамбль «Високий Замок».

Організатор «Мосту єднання» Андрій Яцків розповів, що виконавці з Донецька відреагували на запрошення у місто Лева з великою цікавістю, адже для них це – дебют у Львові.

Організатор зазначив, що на концерті звучатимуть патріотичні та народі пісні в незвичайному аранжуванні, а також авторські роботи молодих львівських композиторів. Зокрема, «Високий Замок» представить фантазію «Мелодії Лесі», в основі якої — автентичні мелодії Лесі України для «Лісової пісні», покладені на сучасні ритми.

Окрім насиченої музичної частини, на гостей очікує і незвичайне шоу краси — покази дизайнерських колекцій одягу від львів'янки Анастасії Василик (етно-одяг «Чичері») та донеччанки Ella Kulikova (TM Kust). Показ робіт модельєрів відбуватиметься на початку заходу у фойє філармонії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: