«Львівводоканал» закупить луцькі та хмельницькі лічильники води

За результатами електронних торгів, які відбулися на авторизованому майданчику PROZZORO, право на постачання лічильників води для комунального підприємства отримали державне підприємство «Новатор» з м. Хмельницький та ПАТ «Електротермометрія» з м. Луцьк.

За результатами електронних торгів, які відбулися на авторизованому майданчику PROZZORO, право на постачання лічильників води для комунального підприємства отримали державне підприємство «Новатор» з м. Хмельницький та ПАТ «Електротермометрія» з м. Луцьк, повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Відтак, «Львівводоканал» планує закупити та встановити близько 6 тисяч приладів обліку води у помешканнях львів’ян уже до кінця цього року.

«Саме ці українські підприємства надали найкращі пропозиції у категорії ціна-якість, завдяки чому й виграли тендер. Пробна партія продукції пройшла тестування на нашому підприємстві. Ми пересвідчилися у тому, що лічильники відповідають технічним вимогам водоканалу», - зазначив головний метролог ЛМКП «Львівводоканал» Роман Кулиняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: