На Житомирщині настоятель однієї з церков смертельно травмував на пішохідному переході 11-річну дівчинку

У Новоград-Волинському районі Житомирської області настоятель однієї з церков смертельно травмував 11-річну дівчинку на пішохідному переході.

Про це інформують увідділі комунікацій Головного управління Нацполіції у Житомирській області, 19 серпня на 216 км автодороги Київ-Чоп, у селі Новій Романівці, автомобіль Renault Logan смертельно травмував 11-річну дівчинку.

За кермом автомобіля перебував 56-річний настоятель однієї з церков району.
Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 14:40. На місце виїхали слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції в області та Новоград-Волинського відділу поліції.

Попередньо встановлено, що водій скоїв наїзд на жительку села Нової Романівки, коли вона перетинала проїзну частину по пішохідному переходу. Від отриманих травм дитина померла у кареті «швидкої».

На даний час у медичному закладі проводиться освідування водія, який не залишав місце ДТП, щодо вживання алкоголю.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення обставин та причин ДТП. Розслідування справи триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: