Переселенцям на Львівщині виплатили понад 25 мільйонів гривень

Протягом січня-липня нинішнього року 2700 сімей, переміщених на територію Львівської області з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції отримали щомісячну адресну допомогу на загальну суму 25,7 млн грн.

Кошти скерували на покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.  Про це повідомили в департаменті соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації

Окрім того, за словами директора департаменту Василя Мартиняка, департаментом соціального захисту скеровано районним та міським управлінням соціального захисту 2,7 млн грн для покриття витрат у серпні поточного року.

Варто зазначити, що станом на 1 серпня в області тимчасово проживають 11867 осіб з АР Крим та східних областей, у тому числі 3513 осіб – жителі АР Крим, 5512 осіб із Донецької області та 2842 – із Луганської.

Із загальної кількості переселених – 3530 дітей, у тому числі 1644 дитини – з Донецької області, 809 дітей – з Луганської та 1076 дітей з АР Крим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: