Путін сподівається, що його новий спецпредставник із зв`язків з Україною не «лякатиме» українську владу

Президент Росії Володимир Путін заявив, що його новий спецпредставник з розвитку торгово-економічних, наукових і технічних зв`язків з Україною Дмитро Ліванов не повинен лякати владу України, оскільки він не військовий, а «суто цивільний».

Про це інформує УНІАН .

Про це Путін сказав на зустрічі з главою російського уряду Дмитром Медведєвим у тимчасово окупованому РФ Криму.

Реагуючи на пропозиції Медведєва призначити екс-міністра освіти Ліванова на посаду спецпредставника з розвитку торгово-економічних зв`язків з Україною, Путін сказав: «Згоден, справді, перед Міністерством освіти стоять нові завдання. Великий етап роботи виконано, завершено. Дмитро Вікторович багато для цього зробив, він людина з характером, послідовний при реалізації своїх рішень і рішень уряду».
За словами президента РФ, досвід роботи Ліванова може і має бути використаний в інших сферах та галузях.

«Йому буде запропоновано роботу спецпредставника президента Російської Федерації з торгово-економічних зв`язків з Україною. Він людина не військове: якщо наших колег лякають люди, які колись служили в армії, то Дмитро Вікторович – людина суто цивільна, з великим досвідом державної роботи. Думаю, що його і особисті, і ділові якості допоможуть у будівництві, відродженні торгово-економічних зв`язків з нашою державою, що для нас є важливим», - додав Путін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: