У Каліфорнії теж відзначать 25 річницю Незалежності України

Сенат штату Каліфорнія ухвалив резолюцію з нагоди святкування 25-річчя незалежності України.

Про це повідомляє Посольство України в США на сторінці у Facebook, передає УНІАН.

«Сенат штату Каліфорнія у присутності посла України в США Валерія Чалого ухвалив резолюцію з нагоди відзначення 24 серпня 2016 року Дня незалежності України», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, Сенат Каліфорнії підтримує проведення заходів з відзначення у цьому штаті Дня незалежності України.

Документ відзначає значний внесок американців українського походження у розвиток Каліфорнії.

«Підтримана резолюція відзначає значний внесок американських громадян українського походження у збагачення політичного, економічного та культурного надбання Каліфорнії», - зазначили у диппредставництві.

У цьому документі також йдеться про споконвічну боротьбу українського народу за свободу і незалежність та досягнення демократичних ідеалів, що залишається актуальним і на нинішньому етапі розбудови України», - зазначили у Посольстві.

Крім того, на Facebook-сторінці Посольства України в США повідомляється, що своїм рішенням Асамблея штату Каліфорнія встановила 26 листопада 2016 року Днем пам’яті жертв Голодомору.

«Ухвалення законодавчим органом Каліфорнії такої резолюції є важливим знаком солідарності з українським народом у його прагненні відновити історичну правду та зберегти пам`ять про мільйони безвинних жертв радянського тоталітарного режиму, що особливо важливо у час, коли наша держава продовжує боротися проти агресії з боку Росії», – підсумували в українському Посольстві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: