Завтра у Львові відбудуться змагання «Dirt Jump Contest + Pump Track»

Завтра, 20 серпня, за підтрики управління молоді, сім’ї та спорту міста Львова, ELEMENTS-TEAM та ГО «Львівський Екстремальний Велоспорт» організовують змагання з екстремальних велодисциплін Dirt Jump Contest + Pump Track.

Завтра, 20 серпня,  за підтрики управління молоді, сім’ї та спорту міста Львова, ELEMENTS-TEAM та ГО «Львівський Екстремальний Велоспорт» організовують змагання з екстремальних велодисциплін  Dirt Jump Contest + Pump Track.

Про е інформує прес-центр ЛМР.

Траса підготована командою ELEMENTS-TEAM у Княгині DIRT PARK за адресою: вул Сміливих, 17, Львів, Львівська обл. (парк Горіховий Гай); координати: 49.818219, 24.008217.

Цього року команда ELEMENTS-TEAM спільно з ГО «Львівський Екстремальний Велоспорт» відновлює традиційні для Львова змагання з дьортджампінгу на оновленій та максимально якісно підготовленій трасі. Також планується у перерві між кваліфікацією та фінальною частиною проведення фанових заїздів на памптреку, у якому не буде жодних вікових обмежень і кожен зможе спробувати себе у цьому протистоянні.

Регламент змагань.

10.00-12.00 - реєстрація

10.00-13.00 - розкатка

13.00-14.00 - кваліфікація MTB і BMX

14.00-16.00 - змагання з памп треку

16.00-17.00 - розкатка

17.00-18.00 - фінали

18.30 – нагородження

«Екстремальні види спорту все більше набирають обертів і стають популярними серед молоді, дані змагання відкриють більше можливостей як для початківців, так і для досвідчених спортсменів цього виду спорту», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: