Росія відправила на Донбас черговий так званий «гумконвой»

Росія відправила на тимчасово окуповані території Донбасу черговий так званий «гуманітарний конвой».

Про це інформує Уніан.
«Сьогодні о 6-й годині ранку з Ногінського рятувального центру МНС Росії до Ростовської області для формування 55-го гуманітарного конвою вирушили автомобілі з гуманітарною допомогою для жителів Донецької і Луганської областей», - повідомляється на сайті МНС РФ.

У відомстві зазначили, що 55-а колона з «гуманітарною допомогою» буде сформована в Ростовській області в Донському рятувальному центрі МНС Росії, де до вантажних автомобілів з Ногінська приєднаються машини з інших регіонів Росії. Формування колони планується завершити до 25 серпня поточного року.
У МНС РФ стверджують, що загалом до складу 55-ї колони увійдуть понад 70 одиниць техніки, які доставлять «понад 600 тонн гуманітарної допомоги».

«Це продукти харчування, медикаменти та навчальна література, необхідна освітнім установам Донбасу для підготовки до нового навчального року», - йдеться у повідомленні.
Як заявили в МНС РФ, «раніше, із середини серпня 2014 року, 54-ма колонами МНС Росії для жителів Луганської та Донецької областей було доставлено понад 63,5 тисячі тонн гуманітарної допомоги».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: