У Запорізькій області побили волонтерів і капелана добровольчого батальйону

12977229_707776859325801_2052375565622867065_o
8-мий окремий батальйон УДА «Аратта» / фото: Facebook батальйону

Зловмисники побили капелана 8-го окремого добровольчого батальйону «Українська добровольча армія «Аратта» Михайла Ільницького і двох волонтерів. Інцидент стався у місті Василівка у Запорізькій області.

Таке повідомлення поширене у групі батальйону на Facebook.

[dyvys_blockqoute text="Угруповання чисельністю близько 10 чоловік здійснило напад на капелана 8-го ОБАТу УДА отця Михайло Ільницький УГКЦ та наших друзів - волонтерів Roman Volytskyy із США і Степан Солук. Очевидно, напад був спланований. Капелан і волонтери зупинились на заправці, одразу за ними під'їхав мотоцикл з російськими номерами, а хвилиною пізніше машина." author="сказано у повідомленні"]

Зловмисники начебто порізали колеса в бусі, яким їхали додому капелан та волонтери, завдали їм тяжких побоїв. Наразі Степан Солук і Михайло Ільницький перебувають у лікарні.

Пізніше стало відомо, що нападників було 15 чоловіків, вони були озброєні ножами і битами. Декого із них і номера їхньої машини вдалося сфотографувати. Автомобіль був із харківськими номерами, а скутер – із російськими. Інцидент трапився на заправці WOG.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: