Суд дозволив перевірити телефон Авакова

Солом'янський суд Києва своїм рішенням дозволив детективам НАБУ перевірити дзвінки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у справі про закупівлю рюкзаків для МВС у фірми, з якою пов'язують його сина Олександра.

Солом'янський суд Києва своїм рішенням дозволив детективам НАБУ перевірити дзвінки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у справі про закупівлю рюкзаків для МВС у фірми, з якою пов'язують його сина Олександра, передає УНІАН.

Як йдеться у постанові суду, НАБУ дозволяється вивчити інформацію про дзвінки Авакова в період з червня 2014 року по серпень 2016 року. Строк дії ухвали - один місяць з дня її постановлення.

Як відомо, колишній заступник Авакова Сергій Чеботар і його син Олександр фігурують в матеріалах кримінальної справи за фактом закупівлі 6 тис. рюкзаків для потреб МВС за завищеною ціною.

Раніше НАБУ отримало доступ до банківських рахунків компанії-постачальника тактичних рюкзаків для МВС «Дніпровенд», яку пов'язують із сином Авакова.

Як повідомлялося, у лютому з’явилося відео з прихованої камери, на якому син міністра внутрішніх справ Олександр Аваков, ймовірно, домовлявся з екс-заступником голови МВС Сергієм Чеботарем про поставку рюкзаків для підрозділів міністерства.  Також повідомлялося, що фірма-постачальник тактичних рюкзаків для МВС пов'язана з харків'янином Володимиром Литвином, який є другом сина голови МВС Арсена Авакова.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: