Ворог активізувався на маріупольському напрямку

238052

За минулу добу противник дещо активізувався. Російські окупаційні війська 71 раз відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил АТО.

Про це повідомили у штабі АТО.

На донецькому напрямку ворог 26 разів порушував режим припинення вогню. Найгарячіше було на ділянці Авдіївка – північні околиці Горлівки, тут противник вів вогонь з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї, а з настанням темної пори доби провів серію обстрілів Авдіївки з важкої артилерії. Два десятки снарядів калібру 152 мм та понад чотири десятки 122 мм випущено в бік позицій українських захисників. Ще десяток 122 мм снарядів противник розстріляв по укріпленнях північніше Красногорівки. В Авдіївці до того ж окупанти застосували БМП, а у Кіровому та Світлодарську міномети калібру 82 мм.

Найбільше, 38 обстрілів, зафіксовано на маріупольському напрямку. Вогонь з мінометів різного калібру та гранатометів противник відкривав по Новогригорівці та Старогнатівці, Талаківці, Широкиному, Красногорівці, Мар’їнці та Новотроїцькому. По укріпленнях в Новогригорівці, Мар’їнці та Широкиному ворожий вогонь вівся також з кулеметів великого калібру. У Широкиному до того ж активізувався снайпер. У Талаківці, Красногорівці та Мар’їнці супротивник задіяв бронетехніку.

На Луганщині вогонь з мінометів та гранатометів противник вів по Новозванівці та Кримському, стрілецьку зброю застосував у Новоолександрівці та Золотому. У Новоолександрівці також активність проявив ворожий снайпер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: