На Львівщині відремонтують понад 1000 об'єктів: Кам`янка-Бузький район

У 2016 році на фінансування проектів регіонального розвитку у Кам`янка-Бузькому районі з різних джерел передбачено понад 20 млн грн на 42 об’єкти.

Про це повідомила начальник управління аналізу та стратегічного планування департаменту економічної політики ЛОДА Валентина Москаленко.

Зокрема, завершено капітальні ремонти житлового будинку по вул. Незалежності, 36 в м. Кам’янка-Бузька, приміщення під внутрішній санвузол в ЗОШ І ст. Старий Яричів, даху Народного дому с. Банюнин та покрівлі Новояричівського відділення для проживання людей похилого віку. Також здійснено реконструкцію/будівництво вуличного освітлення в с.Деревляни, з с. Долина до с. Сілець, с. Козаки, с. Печихвости та ні. Проведено капітальний ремонт даху амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с. Великосілки, с. Кошаковські, с. Рогалі та інші роботи.

Нагадаємо, що у 2016 році на Львівщині на фінансування понад 1000 проектів регіонального розвитку буде направлено рекордну суму коштів – більше 600 млн грн, що на 30% більше, ніж попереднього року. Це – кошти таких фондів як бюджет розвитку обласного бюджету, державний фонд регіонального розвитку, субвенція на соціально-економічний розвиток окремих територій, кошти відповідних галузевих програм та програми мікропроектів, субвенція на інфраструктуру об’єднаних територіальних громад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: