Пірс Броснан поспілкувався з українцями біля церкви (фото)

У неділю, 21 серпня, чотириразовий Джеймс Бонд Пірс Броснан, навідався до української греко-католицької церкви, що в центрі Лондона.

У неділю, 21 серпня, чотириразовий Джеймс Бонд Пірс Броснан, навідався до української греко-католицької церкви, що в центрі Лондона, пише pro.te.ua.

Актор вийшов з храму за кілька хвилин до завершення Літургії. Був сам, без охорони.

Він поспілкувався з волонтерами, які щонеділі збирають кошти на потреби українських воїнів.

«Пірс Броснан спитав нас, чому ми тут стоїмо, – ділиться враженнями колишній тернополянин Володимир. – Ми йому усе пояснили. Актор сказав, що захоплюється мужністю українських воїнів. А на прощання додав: «Ви – сильна нація!»

Пірс Броснан – ірландський актор і продюсер. На початку 90-их років знявся у фільмах «Газонокосар» і «Місіс Даутфайр». У 1995-му зіграв Джеймса Бонда у «Золотому оці». Успіх був шалений – у кінопрокаті стрічка зібрала 350 мільйонів доларів. Такий же успіх мали наступні два епізоди Бондіани за участю Пірса Броснана – «Завтра не помре ніколи» (1997) та «І цілого світу мало» (1999). У 2002 році Пірс Броснан вчетверте втілив на екрані образ Джеймса Бонда у фільмі «Помри, але не зараз» (касові збори становили 270 мільйонів доларів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: