Молоді художники зі всього світу творитимуть перфоманси у Львові

В рамках бієнале «Тиждень актуального мистецтва» відбудуться дев'яті Дні мистецтва перфоманс у Львові, де перфоманси творитимуть досвідчені та молоді художники з України, Ізраїлю, Чехії, Великої Британії, Польщі, Білорусі та Німеччини.

 

Невід'ємною частиною ДНІВ є Школа Перфомансу, яка цьогоріч знову об'єднає всіх охочих задля пізнання основ мистецтва перфоманс та представлення власних перфомативних шкіл. Навчальний процес у «Школі» складатиметься із програми під керівництвом досвідченої перфомерки Денис Блакер, з Великобританії та програми польського митця Вальдемара Татарчука та факультативного курсу авторитетного польського перфомера Януша Балдиґи.

Навчання у ШКОЛІ є безкоштовним, адже її завдання – формувати нову генерацію українських перфомерів.

«Школа Перфомансу» розташується у «Гостинному домі» при Духовно-культурному центрі «Архистратиг»(вул. Винниченка, 20а). Заняття відбуватимуться упродовж трьох днів, із 6 по 9 вересня.

Покази перфомансів відбуватимуться на території Палацу мистецтв (вул. Коперника, 17) щодня із 6 по 10 вересня після 18:00. В останній день фестивалю, 10 вересня, із 11:00 свої перфоманс-ідеї тут також демонструватимуть учні «Школи».

Крім того, у програмі «Днів» передбачаються лекції та презентації проектів Януша Балдиґи, Катажини Козири, Маріти Бульманн, Їржі Сурувки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: