На Львівщині відремонтують понад 1000 об'єктів: Золочівський район

У 2016 році на фінансування проектів регіонального розвитку у Золочівському районі з різних джерел передбачено понад 6 млн грн на 29 об’єктів, передає прес-служба ОДА.

Про це повідомила начальник управління аналізу та стратегічного планування департаменту економічної політики ЛОДА Валентина Москаленко.

Так, станом на 23 серпня завершено роботи на 10 об’єктах, на 19 – роботи тривають.

Зокрема, придбано ігрове обладнання для облаштування дитячих майданчиків у м. Золочів за трьома адресами, реконструйовано зовнішній водопровід на території міського парку по вул. Шашкевича в м. Золочів, відремонтовано дахи Народних домів в с. Гончарівка та с. Трудовач, здійснено капітальний ремонт освітлення семи вулиць у м. Золочів та ін.

Нагадаємо, що у 2016 році на Львівщині на фінансування понад 1000 проектів регіонального розвитку буде направлено рекордну суму коштів – більше 600 млн грн, що на 30% більше, ніж попереднього року. Це – кошти таких фондів як бюджет розвитку обласного бюджету, державний фонд регіонального розвитку, субвенція на соціально-економічний розвиток окремих територій, кошти відповідних галузевих програм та програми мікропроектів, субвенція на інфраструктуру об’єднаних територіальних громад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: