Двоє львівських патрульних отримали Міністерські нагороди

574abc6013316

З нагоди 1-ої річниці патрульної поліції Львова 17 патрульних міста отримали іменні подяки за віддану службу та особистий внесок у розбудову патрульної поліції, інформує Патрульна поліція.

З нагоди 1-ої річниці патрульної поліції Львова 17 патрульних міста отримали іменні подяки  за віддану службу та особистий внесок у розбудову патрульної поліції, інформує Патрульна поліція. 

Щодо високих столичних нагород, то за  зразкове виконання посадових обов‘язків, особисту ініціативу і самовідданість та високий професіоналізм грамоту від міністра внутрішніх справ отримав лейтенант поліції Назарій Олех.

Відомчу заохочувальну відзнаку нагрудний знак «За відзнаку в службі» від Міністерства внутрішніх справ України, лейтенант полії Ірина Гавірко.

«В нас є велика довіра нашого населення, і я ніколи не чув крім останнього випадку, який у Вас був не так давно, щоб хтось скаржився на патрульних поліцейських міста Лева. Чому? А тому, що Ви працюєте сумлінно, на честь. Ви працюєте для батьків, для своїх дітей. Я б дуже хотів, щоб надалі Ви працювали так і далі, може трішки краще», - сказав у привітальному слові підполковник Євген Жуков.

фото: Інтернет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: