МЗС підтвердило загибель п`ятьох українців у ДТП в Любліні

Міністерство закордонних справ України підтверджує загибель п`ятьох українців внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у польському Любліні.


Про це повідомляє департамент консульської служби МЗС на своїй сторінці у Facebook.
«23 серпня на окружній дорозі біля Любліна Люблінського воєводства сталася ДТП за участю двох автомобілів з українськими реєстраційними номерами. Внаслідок зіткнення мікроавтобуса марки Citroen з вантажівкою, припаркованою на узбіччі, п’ятеро громадян України загинуло на місці, двоє громадян України доставлені до шпиталю м. Люблін (загрози їх життю немає, стан стабільний), ще двоє (водій та пасажир вантажівки) - не постраждали», - йдеться у повідомленні.


Також сказано, що консули Генерального консульства України в Любліні невідкладно прибули на місце ДТП, відвідали постраждалих у лікарні та вжили заходів з метою оперативного встановлення осіб постраждалих громадян та інформування рідних загиблих та постраждалих у ДТП громадян України.
Раніше ЗМІ повідомляли, що у Польщі в ДТП за участю мікроавтобуса з українською реєстрацією п`ять людей загинули, двоє травмовані. Згодом віце-консул України в Любліні Віталій Білий повідомив, що троє загиблих - громадяни України. Особи ще двох загиблих встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: