У Львові навчатимуть, як вберегти дітей від ДТП

Як зменшити ризик потрапляння дитини у аварію та коли розпочинати навчати дитину правилам дорожнього руху, – відтепер про це розповідатимуть у рамках проекту «Відповідальні батьки». Презентація проекту та перший показовий тренінг відбудуться 29 серпня (понеділок) об 11:00 год. уковоркінгу«CoMMuna» (вул. Кольберга,3А).

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Першочергово навчатимуть молодих батьків, котрі очікують дитину, та батьків із маленькими дітьми, адже саме вони найкраще сприймають інформацію стосовно безпеки їх малечі.

«Наша команда вже протягом трьох років реалізовує проект «Львів - безпечне місто», у рамках якого ми провели понад 900 тренінгів для дітей із різних напрямів (безпечна дорога додому, велонавчання, правова безпека). Проте цього не достатньо для максимального розуміння та навчання безпеки для всіх учасників дорожнього руху, тому ми розпочинаємо новий проект», – розповів Андрій Шевців, співініціатор проекту «Відповідальні батьки».

У подальшому планують впровадити навчальний курс «Відповідальні батьки» на підготовчих курсах при жіночих консультаціях, пологових будинках та у дитячих медичних закладах. Реалізовують проект кампанія «Львів – безпечне місто» «Об’єднання «Самопоміч» спільно із Львівською міською радою.

Найближчим часом також запровадять курси для тренерів, які у рамках проекту навчатимуть батьків. Стати таким тренером може кожен охочий, зареєструвавшись за телефоном (032) 297-1000.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: