У Миколаєві поліцейські на очах у дружини і дітей до смерті забили чоловіка

У ніч на 24 серпня шокуючий випадок трапився у Миколаєві. Співробітники місцевого відділення поліції до смерті забили чоловіка. Все відбулось на очах у дружини та дітей.

Про це повідомляє 24tv.ua.

За даними журналістів, інцидент трапився у будинку загиблого. Між чоловіком і дружиною виникла сварка. Жінка викликала поліцію. За викликом спочатку приїхали троє поліцейських, в цей момент чоловік спав на вулиці у своїй машині. Його витягнули з авто та одягли в наручники.

Потім приїхало ще троє поліцейських. Чоловіка почали бити прямо на очах у дружини, його матері та двох дітей і забили до смерті.

За словами сусідів, родина була благополучною, жила в достатку. Позитивно описують і загиблого – він не був пияком чи дебоширом.

Біля будинку загиблого зібрались кількасот активістів. Лунають заклики про штурм райвідділу поліції. Жителі не дають поліцейським вивести тіло на експертизу.

При цьому в поліції заявили, що перед викликом дружини до поліції звернувся чоловік, який заявив, що загиблий його побив і забрав гроші. Майже в той же час до поліції зателефонувала і дружина.

«Поліцейські намагались вгамувати порушника, але він продовжував чинити опір. Відтак, поліцейські застосували заходи фізичного впливу та кайданки. Чоловіку, який продовжував чинити опір, у певну мить стало зле», – розповіли у прес-службі поліції.

Також там повідомили, що вже відкрито кримінальне провадження через перевищення влади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: