Вчора на Львівщині горіли два будинки

24 серпня, о 13.03, надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку в селі Замочок Жовківського району.

Про це повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області.

Пожежу локалізовано о 14:11, та повністю ліквідовано о 14:38. Вогнем знищено дах та перекриття будинку на площі 30 кв.м, пошкоджено стіни на площі 5 кв.м. До ліквідації пожежі було залучено залучили рятувальників ДПРЧ-17 м. Жовква та місцевої пожежної команди с. Любеля. Внаслідок події ніхто не постраждав Причина виникнення займання встановлюється.

Цього ж дня, о 17.10, надійшло ще одне повідомлення про пожежу в с. Черлянське Передмістя Городоцького району. Пожежа виникла в дерев'яному житловому будинку, критому черепицею.

За лічені хвилини на місце події прибули рятувальники. Вони запобігли подальшому поширенню вогню та врятували від згорання 2 сусідні будівлі.

Пожежу локалізували о 17.28 та ліквідували о 17.52. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, вхідні двері та стіни на площі 6 кв.м, дерев’яне перекриття на площі 8 кв.м, пошкоджено дерев’яне вікно і покрівля на площі 4 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 4 рятувальників ДПРЧ-15 м. Городок та 1 одиницю спецтехніки. Причина пожежі встановлюється. Постраждалих на пожежі немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: