Відділення поліції у Кривому Озері розженуть

Відділення поліції у Кривому Озері, співробітників якого підозрюють у вбивстві чоловіка під час затримання, буде розформовано.

Відділення поліції у Кривому Озері, співробітників якого підозрюють у вбивстві чоловіка під час затримання, буде розформовано, передає УНІАН.

Як повідомляє сайт Національної поліції України, про це голова Нацполіції Хатія Деканоідзе заявила перед виїздом у Миколаївську область, де візьме на особистий контроль хід службового розслідування щодо надання оцінки законності дій поліцейських.

«Наразі ми очікуємо на результати службового розслідування. Мною ухвалено рішення про розформування відділку поліції Кривого Озера. Покарати винних – спільна позиція Нацполіції, Генпрокуратури та Міністерства внутрішніх справ України. Ніхто не буде покривати винних», - наголосила Деканоідзе.

Як повідомлялося, у ніч на 24 серпня у Кривоозерському районі Миколаївської області під час затримання поліцейськими помер 32-річний чоловік. Як стверджують у поліції, померлий пручався, тому поліцейські застосували «заходи фізичного впливу та наручники».

Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що трьох поліцейських, які підозрюються у побитті чоловіка, затримано.

Прокурор Миколаївської області Тарас Дунас направив у Криве Озеро, аби уникнути суспільного напруження, слідчу групу з числа слідчих слідчого управління прокуратури області на чолі зі своїм заступником.

Пізніше з’явилася інформація, що житель Кривого Озера Олександр Цукерман помер від вогнепальних поранень. Про це інформує миколаївське видання Новости-Н, яке опублікувало копію висновку судово-медичної експертизи, проведеної Миколаївським обласним бюро судово-медичних експертиз 24 серпня. Згідно з опублікованою копією документа, причиною смерті стала «гостра внутрішня кровотеча, травматичне ураження серця». Повідомляється, що на тілі загиблого виявлено як мінімум 4 вогнепальних поранення, отриманих в результаті пострілів із травматичного пістолета так званим «патроном Флобера». На думку експерта, на якого посилається видання, постріли були зроблені в упор. Дві кулі виявлено в серці, ще одна – застрягла у легкому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: