Чоловік, який був на іспитовому терміні, скоїв сім крадіжок

Працівники Дрогобицького відділу поліції повідомили про підозру у скоєнні семи крадіжок 27-річному мешканця Трускавця.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Львівській області.

Зловмисник, який був засуджений за крадіжки до трьох з половиною років позбавлення волі та перебував на іспитовому терміні, вчинив ще сім крадіжок.

Як встановили правоохоронці, що чоловік вкрав у мешканки Стебника сумочку з грошима, обікрав квартиру у тому ж місті, вкрав два велосипеди у Дрогобичі, обікрав гараж та підсобне приміщення у Стебнику, а також причетний до квартирної крадіжки з приватного будинку у Дрогобичі, виніс звідти майна на суму майже п’ять з половиною тисяч гривень.

«Працівники Дрогобицького відділу поліції припинили злочинні дії засудженого, котрий з грудня 2015 року по липень 2016 року, скоюючи крадіжки, завдав мешканцям матеріальних збитків на суму більшу ніж 41 тисяча гривень»,- повідомив начальник Дрогобицького відділу поліції підполковник поліції Мирон Карапата.

За цими фактами працівники Дрогобицького відділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч.2 та ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до шести років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: