Поліцейські у мікроавтобусі знайшли крадене дизпальне

Працівники групи реагування патрульної поліції Самбірського відділу поліції виявили у мікроавтобусі «Мерседес» бочки та цистерну з дизельним пальним, яке може бути викрадене з нафтопродуктопроводу.

Про це повідомили у Відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

24 серпня близько першої години ночі, патрулюючи місто Рудки Самбірського району, працівники групи реагування виявили автомобіль «Мерседес Бенц-208», з несправним ліхтарем заднього лівого стопсигналу. Поліцейські зупинили автомобіль, щоб повідомити водія про несправність, однак, підійшовши ближче, відчули різкий запах дизельного пального. Крізь вікно правоохоронці побачили у салоні бочки та цистерну.

У салоні мікроавтобуса перебувало двоє чоловіків – 29-ти та 33-річний мешканці Волинської області. За їх словами, бочки та цистерни заповнені дизпальним, проте ні документів на вантаж, ні будь-яких пояснень про його походження чоловіки правоохоронцям не надали.

Оскільки правоохоронці мали обгрунтовану підозру, що пальне, виявлене у мікроавтобусі, могло бути викрадене з нафтопродуктопроводу, за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 292 КК України (Пошкодження об'єктів магістральних нафто-, газота нафтопродуктопроводів). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботами на строк до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до п'яти років.

Встановлюються усі обставини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: