У Львові під час пожежі врятували чоловіка

25 серпня, о 9.47, надійшло повідомлення про пожежу на балконі квартири у Львові, на вул. Гетьмана І. Мазепи.

Про це повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області.

Пожежа виникла на балконі в квартирі на 3-му поверсі 9-поверхового житлового будинку. За лічені хвилини на місце події прибули вогнеборці. Керівник гасіння пожежі Святослав Мательонок забіг у задимлене приміщення. У квартирі на момент пожежі перебував 40-річний брат власника помешкання. Чоловік з обмеженими фізичними можливостями не міг самостійно покинути квартиру, й чекав свого порятунку. Вогнеборець виніс чоловіка із небезпечного помешкання та передав медикам для надання подальшої допомоги.

Окрім того, сильне задимлення у будинку спричинило загрозу отруєння токсичними продуктами горіння, тому рятувальники прийняли рішення провести евакуацію мешканців квартир, розташованих на вищих поверхах. Загалом із будинку евакуювали 6 людей.

Через сильне задимлення фахівці ДСНС працювали в апаратах захисту органів дихання. Вогнеборці врятували від згорання 2 квартири.

Пожежу локалізовано о 10:08 та повністю ліквідовано о  10:15 у складі 2-ох ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на балконі.

До ліквідації пожежі залучили 11 вогнеборців та 2 одиниці спецтехніки.

Причина виникнення пожежі встановлюється. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: