У Мінінфраструктури пояснили, чому гальмує залучення лоукостів до України

14124034_1653654828283126_997446132_o
Дмитро Роменський

Залучення компаній-лоукостерів на ринок авіаперевезень України гальмується через їхнє бажання отримати виключно сприятливі умови для своєї роботи.

Про це повідомив заступник міністра інфраструктури України Дмитро Роменський під час відкриття нового центру керування повітряним рухом у Львові. передає кореспондент «Дивись.Info».

За його словами, держава зараз проводить активні перемовини із компаніями-лоукостерами для відкриття ними авіарейсів до України. Зокрема, у випадку Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, йдеться про співпрацю із перевізниками RyanAir та WizzAir.

[dyvys_blockqoute text="Є проблема у тому, що ці компанії хочуть більш привабливі умови: щоб знижки на аеропортові збори були нижчі, ніж навіть це дозволяє законодавство. Це є на прикладі перемовин за аеропортом «Львів». Йдуть перемовини за аеропортом «Бориспіль». Але і тут вони хочуть отримати більш вигідну пропозицію від держави щодо авіаційних зборів, щодо певного терміналу, де вони хочуть базуватися." author="Дмитро Роменський"]

Заступник міністра висловив сподівання, що RyanAir та WizzAir із наступного року розпочнуть свою роботу в Україні.

Фото: Микита ПЕЧЕНИК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: