Завтра відбудеться благодійний ярмарок на підтримку воїнів АТО

У суботу, 27 серпня, у центрі Львова, біля пам’ятника Королю Данилу Галицькому відбудеться благодійний ярмарок на підтримку українських військових, який буде організовано волонтерами Благодійного фонду «Народна підтримка воїнів АТО» у рамках проекту «Перемога починається з тебе!».

Під час ярмарку за благодійні внески львів’яни та гості міста зможуть скуштувати домашню випічку від львівських господинь, придбати патріотичні сувеніри, книги, картини, сучасні українські словники, ляльки-мотанки та інші саморобні вироби, а також підписати листівки для воїнів на передовій.

Усі виручені кошти буде використано на придбання і транспортування необхідних речей для військовослужбовців у зоні АТО.
Проект благодійного фонду «Перемога починається з тебе!» реалізується за підтримки Львівської міської ради з 8 липня 2016 року. У рамках проекту у шести районах Львова було проведено покази документального фільму «Хто, як не ми?» про волонтерів із різних куточків України (автор фільму – волонтер і документаліст Володимир Местина), а також проводяться благодійні ярмарки та збори допомоги для військових у супермаркетах міста. Метою проекту є підвищення громадської активності серед львів’ян.
Детальну інформацію про проект та волонтерську діяльність БФ «Народна підтримка воїнів АТО» можна знайти на сторінці у мережі Facebook: https://www.facebook.com/VoinamATO/.

Час проведення: 27 серпня 2016 р., з 13.00 по 18.00 год.
Місце проведення: площа біля пам’ятника Королю Данилу Галицькому

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: