Львів отримав субвенцію. Що відремонтують за 12 мільйонів

Виконком Львівської міської ради своїм рішення розподілив 12 субвенції, яка надійшла з державного бюджету на на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Виконком Львівської міської ради своїм рішення розподілив 12 субвенції, яка надійшла з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Згідно рішення департамент житлового господарства та інфраструктури та управління охорони історичного середовища міської ради отримали 3,95 мільйона гривень.

Ці кошти підуть на ремонт житлових будинків за адресами: пл. Торгова, 15; пл. Соборна, 17; вул. Січових Стрільців, 4; вул. Коперника, 11; вул. Крушельницької, 1.

Управління освіти отримає 450 тисяч гривень, які підуть на частковий ремонт дитячих садочків № 134 та 37, шкіл № 33, 53, гімназії «Престиж» та облаштування художньої студії у школі №5. 4,24 мільйона гривень на ремонт вулиць Загули, Млинової та Ланової, а Галицька райадміністрація матиме 768 тисяч гривень на капітальний ремонт житлового будинку на вул. Старій, 13.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: