Ми не візьмемо участь у страйку, покликаному дестабілізувати ситуацію у Львові, – перевізники

Підприємства «Успіх БМ» та «Фіакр-Львів» не братимуть участі у страйку перевізників.

Відповідну заяву оприлюднило керівництво компаній «Фіакр-Львів» та «Успіх БМ».

У зв’язку з оголошенням Вільною профспілкою пасажирських перевізників Асоціації вільних профспілок автотранспортників України безстрокового страйку міських перевізників, який анонсовано на 30-те серпня, повідомляємо: компанії «Успіх БМ» та «Фіакр-Львів» не мають наміру брати у ньому участь та зупиняти рух своїх автобусів.

Ми усвідомлюємо всю важливість функціонування такої соціальної сфери, як міські автобусні перевезення пасажирів, тому ми категорично проти страйку, який заблокує рух усього міста.

Зараз особливо важливо забезпечити безперебійний рух транспорту, адже львів’яни повертаються з відпусток, за кілька днів діти підуть у школи. І як соціально відповідальні підприємства не можемо допустити зупинки громадського транспорту.

Крім того, у нас є підстави вважати, що організація страйку з метою дестабілізувати ситуацію в місті, може здійснюватися, аби задовольнити чиїсь окремі інтереси. Організатори страйку таємно підбурюють окремих водіїв підприємств не виїжджати 30 серпня на маршрути, буквально «виловлюючи» їх в автопарку. Це виглядає як мінімум дивно.

Ми заявляємо, що продовжуватимемо курсування автобусів у звичному режимі.

Разом з тим, закликаємо підприємства, які займаються міськими пасажирськими перевезеннями, не піддаватися провокаційним закликам та працювати згідно встановлених розкладів руху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: