У Львові на вулиці Ряшівській завершують облаштування громадського простору

У Залізничному районі Львова, на вулиці Ряшівській завершується облаштування громадського простору.

На існуючому дитячому майданчику  доставили гойдалку і карусель, влаштували доріжки. На черзі нові лавки й урни для сміття. До середини вересня влаштують освітлення.

«Тут живе багато мешканців і завжди виникало питання, а де після роботи піти, де з дітьми погуляти. У цей сквер гроші не інвестували десятки років. В цьому році ми передбачили кошти в бюджеті – це 1,5 мільйона гривень. Фактично, сама площа скверу – 2600 метрів, повністю перезамощення, нове, якісне освітлення, нові лавочки, нова інфраструктура спортивна, буде якісний спортивний майданчик. Врахували всі побажання мешканців, які живуть навколо», - розповів Андрій Садовий.

За його словами він дав підрядникам кілька зауважень.

«Щодо обов’язкової роботи по хіднику цього року, бо він планувався наступного року. Є велодоріжка, якісно треба зробити і хідник цього року, щоб усе було завершено і більше ми до цього скверу не вертались. Наразі цей сквер у роботі. Я приїхав, коли йде фінальна стадія, щоб подивитись і можна було ще щось відкоригувати. Підрядник достатньо якісно виконав роботи, але є зауваження щодо облаштування зелених зон – тут треба ще обов’язково насадити нові дерева, деякі дерева, які аварійні, треба познімати. Тут буде орієнтовно 28 лавочок, біля кожної лавочки буде смітник, також інвентар. Управління молоді, сім’ї та спорту має встановити спортивний майданчик. Наразі коштів нема, будемо передбачати», - розповів мер.

Він також заявив, що цьогоріч більше коштів пішли в райони.

«Ми пішли ближче до людей. Цього року ми основні кошти інвестуємо в райони, центральна частина цього року недофінансована, всі кошти пішли на Сихів, у Залізничний, у Франківський райони. Фактично, ближче до людей», - наголосив міський голова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: