На Закарпатті п'яний чоловік поранив доньку пострілами з рушниці

На Закарпатті під час сімейної сварки п`яний чоловік двічі вистрелив з мисливської рушниці, поранивши свою 32-річну доньку.

 
Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції України в Закарпатській області, сьогодні після опівночі в поліцію надійшло повідомлення про стрілянину в одному з сіл Мукачівського району Закарпаття.
Житель с. Копинівці Мукачівського району повідомив, що його батько поранив із мисливської рушниці свою доньку (сестру заявника). Заявник також сказав, що його сестра жива і перебуває в лікарні, а зброю він забрав, додали в поліції.

 
Група швидкого реагування Мукачівської районної поліції на місці з`ясувала, що 66-річний житель с. Копинівці Мукачівського району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння (експертиза засвідчила в його крові 1,67 проміле алкоголю), під час сімейної сварки схопив свою мисливську рушницю «ІЖ-12» і двічі вистрелив у свою 32-річну доньку, яка стояла на подвір`ї.
Рушницю у чоловіка після стрілянини забрав син. Він же викликав «швидку» й поліцію.
У поліції уточнили, що жінка дістала вогнепальні поранення грудної клітки та руки, її прооперовано, стан стабільний.

 
У відділі комунікації також додали, що рушниця офіційно зареєстрована.
Поліція розпочала кримінальне провадження. Злочин кваліфікується як замах на вбивство. Вирішується питання про затримання зловмисника в порядку ст.208 КПК, повідомили у поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: