Нові штрафи не лякають п'яних водіїв Львівщини

Працівники Золочівського відділу поліції за п’ять днів виявили трьох водіїв, котрі керували транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники Золочівського відділу поліції за п’ять днів виявили трьох водіїв, котрі керували транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

24 серпня під час патрулювання поліцейські сектору реагування патрульної поліції № 3 Золочівського відділу поліції зупинили автомобіль, який маневрував вулицями міста з порушенням правил дорожнього руху. Під час спілкування з 24-річним водієм правоохоронці зауважили, що він перебуває у стані алкогольного сп'яніння. Від перевірки на алкотестері водій відмовився, тому його було доставлено у Золочівську ЦРЛ, де лікарі підтвердили факт перебування чоловіка у стані алкогольного сп'яніння.

Цього ж вечора, у селі Червоне Золочівського району поліцейські за порушення водієм Правил дорожнього руху зупинили автомобіль марки AUDI-80, яким керував 21-річний мешканець Золочева. Під час спілкування з чоловіком поліцейські відчули від нього різкий запах алкоголю. Під час перевірки наалкотестері у крові водія було виявлено 0,94 проміле алкоголю. Окрім цього, він керував автомобілем, не маючи при собі водійського посвідчення.

В ніч на 29 серпня поліцейські сектору реагування патрульної поліції №2 Золочівського відділу поліції у селі Колтів, зупинили скутер марки JV, який маневрував з порушенням правил дорожнього руху. У 26-річного водія були наявні усі ознаки алкогольного сп'яніння– нечітка мова, порушена координація та різкий запах алкоголю. Результат огляду на Драгері -2,08 проміле алкоголю в крові чоловіка.

У всіх випадках поліцейські склали на правопорушників адміністративні протоколи за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами особами у стані алкогольного сп'яніння-тягне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі 10200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: