Якщо сьогодні не буде рішення, завтра може зупинитися весь Львів, – водії маршруток

Водії не розійдуться доки не буде прийнято тимчасове рішення щодо пільгових перевезень у місті.

Про це вони заявили під час зустрічі з міським головою Львова Андрієм Садовим, повідомляє ІА Дивись.info.

Серед вимог, які висунули водії та власники маршруток запровадження електронного квитка, відновлення робочої групи з автотранспортних перевезень, формування нового складу тендерного комітету, зміна умов конкурсу, щоб зробити його прозорим, звіт про діяльність керівника комунального АТП.

Втім головною вимогою на яку водії і власники маршруток вимагають негайного реагування, є впорядкування перевезень пільговиків.

«Я багато з чим погоджуюся, єдина річ, яка є дискусійною - це пільгові категорії мешканців. Ми живемо в бідній країні і моя задача захищати мешканців. Дійсно, у Львові пільгами напевно користується більше мешканців ніж в інших містах. Я не можу заборонити цю політику, бо вона є соціальною», - заявив Андрій Садовий.

Своєю чергою водії та підприємці заявили Садовому, що у випадку відсутності сьогодні рішення щодо пільговиків страйк завтра охопить всі маршрутки.

«Сьогодні ми не заїжджали в центр, щоб не робити колапсу, і зранку розвезли людей на роботу. Зараз на кожному маршруті ми залишили працювати по кілька автобусів. Але завтра цього може не бути, бо нас підтримують усі водії» – заявили представники страйкуючих.

«Я готовий сьогодні спалити свій автобус, бо далі так працювати неможливо», – заявив один із підприємців.

Як тимчасовий варіант перевізники пропонують повернутися до рішення, яке вже діяло в місті – обмежити час пільгового перевезення пасажирів, або встановити ліміт на кількість пільговиків у маршрутці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: