ФСБ РФ звітує про затримання півсотні людей на адмінмежі між Кримом і материковою Україною

У пунктах пропуску на адміністративній межі окупованого Криму і України з початку року російскими прикордонниками затримано близько 50 громадян.

Про це повідомляє прес-служба прикордонного управління ФСБ Росії на окупованому півострові, передає УНН.

«З початку року співробітниками прикордонного управління ФСБ Росії у Криму під час здійснення своєї службової діяльності виявлені та передані компетентним органам близько 50 громадян, які перебувають в міжнародному, федеральному або міждержавному розшуку», - йдеться у повідомленні.

При цьому зазначається, що минулого тижня було затримано двох громадян, зокрема на автомобільному пункті пропуску «Арм’янськ» було затримано громадянина України, який перебуває у федеральному розшуку за ініціативою ростовських правоохоронців.

Крім того, в пункті пропуску «Перекоп» був затриманий громадянин України, який прямував з Києва до Севастополя як пасажир іномарки.

Нагадаємо, Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму й Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: