При управлінні «Секретаріат ради» запрацює громадська рада

Прийом заяв до громадської ради при управлінні «Секретаріат ради тривав з 1 по 20 серпня, повідомляє портал депутатів ЛМР.

Прийом заяв до громадської ради при управлінні «Секретаріат ради тривав з 1 по 20 серпня, повідомляє портал депутатів ЛМР.

Протягом цього часу зголосився 21 представник громадських організацій м. Львова. Перше засідання новоствореної громадської ради відбудеться 2 вересня.

Як зазначив в.о. начальника управління «Секретаріат ради» Юрій Лукашевський, основними завданнями Громадської ради є сприяння відкритості та прозорості у роботі Львівської міської ради, розвиток існуючих та впровадження нових форм місцевої демократії у місті Львові, наприклад, громадських слухань, електронних петицій та громадського бюджету міста Львова.

Також громадські ради покликані поглибити розвиток партнерських відносин і співпраці між громадськими об’єднаннями і Львівською міською радою. Завданням громадських рад є надання пропозицій, рекомендацій щодо покращення якості та ефективності діяльності управління.

Довідка:
До складу Громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації, які зареєстровані у встановленому порядку і провадять свою діяльність на території міста Львова у сфері, яка пов’язана з діяльністю управління та у статуті (положенні) яких визначені відповідні цілі і завдання діяльності. Членами Громадської ради не можуть бути посадові особи та депутати Львівської міської ради.
Типове положення про Громадську раду при управліннях Львівської міської ради було розроблено в рамках проекту "Громади в дії". Проект «Громади в дії» реалізовується Інститутом міста за фінансування Програми ЄС «Neighbourhood Civil Society Facility 2012 and Non-State Actors and Local Authorities in Development (NSA&LA) 2012 and 2013».

Партнери проекту: Секретаріат Львівської міської ради, ГО «Центр дослідження місцевого самоврядування», Український Католицький Університет та ГО «Legal Service».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: