200 тисяч безробітних і 12 тисяч співробітників державних центрів зайнятості пройдуть курси Prometheus

Освітня платформа Prometheus і Державна служба зайнятості уклали угоду про те, що 200 тисяч безробітних і 12 тисяч співробітників усіх 560 державних центрів зайнятості щороку, паралельно з традиційним навчанням офлайн, будуть безкоштовно навчатися на масових онлайн-курсах Prometheus.

Освітня платформа Prometheus і Державна служба зайнятості уклали угоду про те, що 200 тисяч безробітних і 12 тисяч співробітників усіх 560 державних центрів зайнятості щороку, паралельно з традиційним навчанням офлайн, будуть безкоштовно навчатися на масових онлайн-курсах Prometheus.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив співзасновник платформи Іван Примаченко.

За словами співзасновник Prometheus, тепер вони зможуть вивчати програмування на онлайн-курсах Гарварда та КПІ, підприємництво та створення стартапів – у викладачів Стенфорда і Києво-Могилянської бізнес школи, нюанси пошуку роботи – у експертів порталу Rabota.ua.

«Бувають анонси, перед публікацією яких ти довго сидиш і перевіряєш: чи не сниться тобі це? Сьогодні якраз такий випадок. Спочатку Міністерство економіки та ProZorro з онлайн-курсом «Публічні закупівлі», тепер Державна служба зайнятості: Україна стає однією з перших країн у світі, які починають системно використовувати масові онлайн-курси на державному рівні. Приємно, коли Україна не наздоганяє Захід, а опиняється попереду інновацій? Майбутнє ми створюємо самі – З Днем знань!», – написав Примаченко.

Освітня платформа Prometheus пропонує 35 безкоштовних онлайн-курсів для аудиторії 230 тисяч слухачів. До 2020 року кількість курсів планують збільшити до 150 з аудиторією 1 мільйон слухачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: