Київський суд розпочав заочний розгляд кримінального провадження проти Плотницького

Колегія суддів Подільського райсуду м. Києва задовольнила клопотання прокуратури міста Києва про розгляд кримінального провадження стосовно ватажка терористичної організації «ЛНР» Ігоря Плотницького за спеціальною процедурою, без участі обвинуваченого.

Таке рішення колегія суддів постановила сьогодні, за результатом проведення підготовчого судового засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням І. Плотницького у вчиненні терористичного акту, захопленні в заручники та викраденні старшого лейтенанта Збройних Сил України Надії Савченко.

У зв’язку із неявкою обвинуваченого на засідання суду, про яке він був повідомлений, колегія суддів, дослідивши доводи сторони обвинувачення, задовольнила клопотання прокурора про розгляд кримінального провадження за спеціальною процедурою. У судовому засіданні оголошено перерву до 30 вересня.

Нагадаємо, І. Плотницький обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 258 (терористичний акт) та ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: