Міністр інфраструктури розповів, коли з'являться лоукости (фото)

IMG_2721

Міністр інфраструктури, Володимир Омелян, який сьогодні з робочим візитом завітав до Львова, розповів, як оцінює розвиток Львівського аеропорту та запевнив, що до появи лоукостерів слід чеками до року часу, пише Дивись.info.

Міністр інфраструктури, Володимир Омелян, який сьогодні з робочим візитом завітав до Львова, розповів, як оцінює розвиток Львівського аеропорту та запевнив, що до появи лоукостерів слід чекати до року часу, пише Дивись.info.

 

«Якісні люди роблять якісні зміни. Ми бачимо велику кількість нових компаній у Львові, більше, аніж 20 відсотків росту пасажирів. Ми стараємося синхронізувати наші зусилля. Технічно від початку переговорів до заходу на ринок це займе до року часу. Ми зараз перебуваємо у початковій точці», – розповів Володимир Омелян.

IMG_2788

За його словами цього року Україна демонструє більш ніж 15-відсотковий ріст пасажирських перевезень. Тому ринок оживає. Адже, є потенціал, люди готові подорожувати навіть на такі ціни, а як тільки прийде лаукостер, ціни стануть нижчими.

Також Міністр наголосив, що проблема з корупцією в Україні та неефективністю також дуже гальмує процес.

IMG_2761

Нагадаємо, що 26 серпня у Львові відкрився центр керування повітряним рухом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: