На Львівщини американські військові допомогли відремонтувати школу (Фото)

SONY DSC

У селі Старичі Яворівського району американські військові допомогли відремонтувати школу.

У селі Старичі Яворівського району американські військові допомогли відремонтувати школу.

Як розповіла директор школи Наталія Косик міжнародні партнери надали суттєву допомогу в підготовці освітнього закладу до нового навчального року.

«Ми дуже зраділи коли дізналися про те, що нашу школу було включено до переліку об’єктів, що відновлюватимуться в межах Програми гуманітарної допомоги Уряду США цього року. Більше семи місяців тривають ремонтні роботи і на сьогоднішній день маємо чим пишатися – укріплено фундамент, проведено утеплення фасаду, замінено старі вікна на енергозберігаючі , відремонтовано дах. Особливо радує той факт, що нам вдалося привести до ладу місця загального користування у середині будівлі», - сказала Наталія Косик

Вона додала, що вже за місяць-два повністю завершиться увесь необхідний комплекс робіт.

У свою чергу начальник відділу двостороннього співробітництва посольства США в Україні, майор Браян Вінтслер зазначив, що він ніколи не думав про те, що йому доведеться займатися будівельними роботами та ще й у цивільній сфері.

«Я професійний військовий, однак так склалося, що почав займатися такими проектами. З кожним роком все більше і більше розумів, що допомога цивільному населенню є дуже важливою справою. Особливо у тих країнах, з яким у нас партнерські відносини. Тут, в цьому населеному пункті, це вже другий наш проект – не так давно було відновлено інфраструктуру місцевого дитячого садочка», – зазначив він.

Слід додати, що кошторис ремонтно-відновлювальних робіт навчального закладу склав близько 300 тисяч доларів.

Підполковник Віталій Іванов

Фото автора

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: